AIA

main
gallery

smallAlabama Center for Architecture

 

The Birmingham chapter of the Alabama Institute of Architects (AIA) selected NationView, LLC to renovate their existing office space in downtown Birmingham.  This project included the renovation of a 1,700 square foot historical building complete with the refinishing of existing oak hardwood floors, installing reclaimed poplar wood trim on the walls, and a building a new mezzanine with a spiral staircase.  This open space utilizes a NanaWall to separate the space for conference room use.  New granite counter tops were set to create a kitchen space while new office casework was installed to create three workable desktops.  A new canopy was installed in front of the building that utilized the same reclaimed poplar trim as on the interior.

Krumdieck Architecture

 

red
chairs